Eget handlingsansvar med blondering och svart färg & inga mer frågor till nejsägare

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko SE.

Lördag och vårvärmen låter vänta på sig. Efter en hektisk period av arbete blandat med allergi och förkylning är längtan stor till bla njutning av kaffe på balkongen i vårsolen.
Egentligen kan jag tycka att den belöning inte är någon stor önskan med tanke på prestation. Dock en belöning som ligger utanför min egna påverkan. Finns mer önskningar än så som ligger där bortom den, min egna påverkan.
Har du också en sådan längtan efter något eller någon som ligger utanför din egna påverkan? Som endast släppa tanken på, är ända möjliga attraktion till att ta dig dit.
Ni vet påverka det som påverkas kan och ge fasiken i resten. Väder och vind och andra människors val är just utanför vår egna påverkan.
Så i väntan på tja, vad vet ja- har dagens förmiddag gått till att höja och belöna mig själv med mer blondering i håret och mer svart ögonbrynsfärg på bryna. Och med det skulle jag kunna kalla mig för homemade…

Själva processen är avslutad genom mängder av hårinpackning för att bevara det stackars strånas utsatthet av blekningen.
Hur som är jag nöjd med denna belönande förmiddag. Från mig själv till mig själv har jag höjt sinnestillståndet & trivseln hos mig själv genom eget handlingsansvar. Samtidigt som tid för reflektion och funderande har fått sin tid.
Tänker att den som snackar högst är inte alltid den som bistår med den bästa rätta världskartan för andra.
Alla misstar sig nog någon gång i livet och ställer frågan till nejsägare som inte sedan är lyhörda till att ställa frågan tillbaks.

Blindering och ögonbrynsfärg från Depend på Lyko
Bra hjälpmedel för homemade trivsel hos mig djälv
Annelie Eng med ögonbrynsfärg och hårfärg
Mer blekning & mer svarta bryn

Och med det sagt är det inte så enkelt som att den som säger sig känna dig faktiskt gör det. Utan mer den som säger sig känna dig, känner dig inte förrän umgänge i jämnvikt sker.

Ibland får man tillåta sig till att säga nej till människor som enkelt byter dig mot annat och också fråga nejsägare ytterligare en gång.

Den energin som de situationerna tar kan istället läggas på tid med sig själv för eget välmående skull.

Take Care!
Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: