En ommöblering ger nytt perspektiv

Vitrinskåpet fick en annan plats igår. Och jag vet att många undrar hur många olika platser man kan hitta till sina möbler i en lägenhet? Men vet ni det där att möblera om, kan göra att man ser saker från en annan vinkel, förändra helt enkelt. Det ger god påfyllning, bredare synsätt och extra energi för mig. Och varje gång blir det alltid till det bättre. Jag blir bredare och kraftfullare i mitt tänk och stegande i vad jag vill och kan. Och det är väl ändå det viktiga, att jag stegar mitt liv i den riktning som jag vill- eller hur?

Men visst en mer fyrkantig människa skulle ( med mina ungar i bräschen 😂😍) fråga sig om nödvändigheten i att lägga tid på ommöblering…

Hur som checkar jag innehållet i mitt igår flyttade vitrinskåp. Bland mina glas och tallrikar fäster jag blicken på några ärvda ting. Ting som upplevt hårda vindar av för mig historiska tider i början av 1900-talet med pandemi och världskrig. Tider som jag läst om i historieboken och som under större selenen av mitt liv varit just historia.. Ting som nu igen är med om liknande tider. Märkligt, att viss utveckling går framåt så kommer viss gammal skit igen..

Med en pandemi som ännu inte avslutats har världsläget förändrats rejält.. mina ärva ting står nu mitt i samma verklighet som jag gör..

När marken svajar behövs en ommöblering, brukar jag säga. Och ni vet diagram och staplar. Snurrade runt bland känslor och tankar av nyhetssändningar i det som sker. Fick fotfäste i det kraftfulla av vad staplar för Samverkan och enighet av egen fri vilja kan göra! Där vi tillsammans står upp för varandra. Vi hjälps åt som aldrig förr världen över. Tillsammans! Staplar som aldrig förr haft så mycket fokus av så många. Kraftfullt och betydande i nuet och för historien för kommande generationer! Ingen kan göra allt men alla kan göra något och tillsammans blir det kraftfullt. Vad kan du bidra med till utsatta i tiden som är?

Lugn start idag annars. Hur lugnt det nu kan vara med nyhetsrapporterna som är. Hur som, ska jag finslipa lite lösa ting som ännu inte fått plats i min rokard av möbler. Mötesuppdrag ingår i dagen där jag är ett verktyg i en coachande medmänsklig roll. Gillar det där att vara ett verktyg till att få någon att växa i det primära för just den personen.

By the way blir 2 hjärtan mer viktiga i central placering på vitrinsskåpsdörrarna! En symbol för det viktiga och att sätta saker i perspektiv!

Vitrinskåp (ej samarbete) från Baazar hittar du HÄR

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: