En singelmorsa på tur med glimtar från historien med högt i tak tighta ungar!

En mamma fyra döttrar. Singelmorsa dessutom. Upp och ner som en pannkaka, högt i tak. Tidiga mornar, sena kvällar och frågan är hur många timmar per dygn det egentligen var helt tyst per dygn med 2 tonåringar och 2 små barn samtidigt. Lägg också till att några av dem är morgonpigga och några är nattmänniskor i generna…
Då, rullade livet på med få pausar och möjliga tillfällen till återhämtning för mamman mitt i allt, dvs jag..

Men ändå, tänk så rik på minnen och erfarenhet jag är av alla möjliga och också omöjliga situationer i rollen nu som singelmorsa till mina fyra avkommor.

Annelie Eng i vinterjacka från 8848.
En singelmorsa på tur, bjuden av barnen!

Och mina avkommor är inte vilka avkommor som helst. Mina 4 avkommor är 4 fina flickor, numera briljanta unga kvinnor. Och vet ni, de är på sitt sätt 4 delar av mig. Var och en av dem har så många likheter med mig, både bra men också går det där i arv som jag kanske inte alltid varit så stolt över. De har bägge delar oavsett jag eller de vill det!


Hur som, när ungarna tar stegen in i vuxenlivet det är då vi alla får anstränga oss till att få till samlingar med högt i tak igen.
Glad och tacksam över att de sätter värde på mitt sällskap! Att de vill trippa i väg på tur med mig. Fin julklapp!

3 av Systrarna E. Annelie sengustaviansk döttrar
3 av 4 av systrarna E. Mina!

Ett dygn senare har mamman dvs jag, nya minnen med 3 av fyra. Är trött i huvudet av högt i tak. Men också mega stolt över att systrarna E är så tighta och ger varandra så mycket bidrag i varandras liv. Och mig också!
Tänk att fyra delar av mig blivit till världens bästa syskonskara – Fantastiskt! Done by me!

Annelie Eng med en av hennes döttrar
En mamma, en dotter!

Trött, men glad och tacksam efter ett dygn ihop vilar nu denna singelmorsa i soffan till Guldbaggegalan. En annan njutning för mig, detta att se alla otroligt vackra kläder som våra skådespelare bär. Har alltid älskat att se och studera alla vackra klädkreationer på olika galor. . Kanske är det en del av mig som är grunden till min egna fantastiska designer!?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: