Fredagsmiddag med samling runt bordet Fint för mig, veckan och andra.

Fredag igår. Lördag idag. Inget revolutionerande med det. Men ändå lika väl som jag ÄLSKAR lugna helg-mornar uppkrupen i soffan, lika väl ÄLSKAR JAG samling kring bordet & fredagsmiddag. Det ger också ett slags lugn. Ett annat lugn och den jämna balansen är fint att eftersträva.

Middagsbordet uppdukat hemma hos Annelie Eng
Fredagsmiddag-behöver inte vara mer avancerat än så.
Fredagsmiddag hemma hos Annelie Eng
Lyxstund!

Uppdukat bord med matintag Där samtalet är en centrala punkt. Ibland många till bo sa ibland förre . Men ändå som igår så blir en sådan sittning på tu man hand med en tonåring en lyxstund. Att sitta ner i lugnan ro tillsammans, lyssna på varandra och ta del av varandra innebär att fortsätta lära känna varandra. Samt att kunna lära och ta del av varandra. Med många runt bordet är det mer flera samtal igång samtidigt och högt i tak. Fredag är ypperlig dag för detta. Ett slags avslut på arbetsveckan för en del lika väl som det kan ge kraft till god start av arbetshelg.
Ska ge mig själv en lugn lördag med det jag tycker om. Medvetna val är fint och fortsätta vara i lördagen. Söndagen imorgon, och precis först imorgon.

Take Care!

Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: