En stilla stund i advent

Och så är det andra ljuset tänt. Kaffet smakar gott i ljusskenet. Mina hjärtmuggar ger mig själv en påminnelse om att låta hjärtat vara med. Att hålla mig tillväxten där hjärtat är med och att utmana mig med mer hjärta med.

Det där med reflektion i den tidiga morgonen är fint.

Stunden av reflektion är bra. Jag sätter ord på mina tankar.

Nyhetssändningar med pandemin som fortsätter rädsla . Nya mutation Omicron som vad det verkar smittar med vindens hastighet.

Hur kan vi hjälpas åt att få fler att låta vaccinera sig?

Hur kan vi få fler att göra det för lika väl dig själva och allas vår framtids skull?

Jag reflekterar över mina val. Tömde halva förrådet igår. Tanken var att jukartongerna till stora för längesedan utflugna döttrar äntligen skulle flytta hem till dem. Hittade några extra kartonger på vägen med deras undanlagda saker som också fick följa med på färden. Var sak har sin tid och min tid och mål är att lufta och inte förvara mer saker än nödvändigt.

Ryggen gör sig väl påmind fortfarande. Inombords ändå nöjd med gårdagens aktivitet. I Corona tid som annars handlar väl det ändå om att hjälpas åt?

Idag ska rygg och lyft vila och gå på känsla. Allt för att ladda för en ny intensiv arbetsvecka. Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: