När det är som mörkast lär jag om

Inlägget innehåller reklam via annonslänkar för NordicFeel SE,

December har i år tagit in kylan och vinter med storm. Trevligt, både ja och nej. Det är fint att titta ut över snöklätt landskap. Dock attans vad frusen jag är. Kan också bero på lite trötthet av den där to do listan som betas av dygnet runt så här års…

Nu står den här iallafall så grön och grann. Klädd lagom till andra advent.

Jul kanske också kräver lite nytt och förberedelser av paket missa inte mängder av rabatterade varor hos NordicFeel Se fram till mitten av december. Kika in HÄR

Men det är också ett slutgöra att fixa jul. En gång i tiden fixade jag allt natten innan julafton .. kan idag fråga mig varför då jag vill ha bort allt juligt direkt julhelgen är över.

Men nu vet arv – vi gör allt det som hjärnan har lärts och kan inte göra nytt förrän vi själva lär om. Med finess har jag lärt om vad gäller julpynt för egen del. En av de bästa grejerna med vuxen livet, att kunna utveckla, ta bort, lägga till och göra nytt från det vi har med i bagaget. Det är när det är som mörkast under november och december som jag vill ha julpynt i mitt hem. Sen vill jag ha vår.

Slut och släp för att få granen att stå plats…

Tänker att det är det där med ljus som ändå är det mest fina i allt vad gäller pynt.

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: