Entreprenörslivets baksida och charm och jag känner mig priviligerad

Sitter utomhus och arbetar. Det finns i alla arbeten en hel del där bakom framsidan som alltid ska göras. Ibland tror jag att det missas att orda om när vi vill marknadsföra oss själva och vårt yrkessamma jag.

Tänker att verkligheten alltid kommer ikapp när vi förskönat gärna ordar om att vi kan vara lediga när vi vill.

Tänker att bakom all ” vara ledig när jag vill tid” finns alltid arbetstid. Obekväm eller bekväm, the same shit. Tid där vi måste arbeta för att kunna ta oss till frihet och ledighet.

Hur många timmars jobb är det? När ligger den arbetstiden?

Annelie Eng med dotter.
Mor och dotter.

Halvårsskifte i entreprenörslivet har en del arbetsuppgifter. De måste göras även om solen strålar varmt med nästan rekord av högsommarvärme. Privilegierat nog kan jag flytta ut. Allas vår parkbänk fyller sin funktion i solskenet. Förnöjsamt jobbar jag på. Me, myself and I.
Dos av umgänge fick jag ju i går.

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: