Fyller på mig med krämer som jobbar väl i huden & ger god känsla när det som är i tiden som pollen själ min energi

( Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket)

Det känns i mina ögon & huvud att våren är här. Knaprar det som knapras kan mot pollen. Ändå är känslan att vara som en klubbad säl. Och jag får liksom dra mig upp i den tidiga morgonen, trots att jag borde vara utsövd. Förmånligt i denna tid att kunna jobba hemifrån vissa dagar utan att varken ha öppna fönster eller stega mig ut.
Hur som är det år från samma situation vid vårens uppstart. Har förändrat genom åren det som förändrats kan och att jobba hemifrån är en sak, samt att varje morgon förutom allergitablett och huvudvärkstablett också inta ögondroppar i ögonen. Allt för att minska den jävulusiska ögonklådan som gärna etsar sig fast.
Så mina vänner, även om dagsljuset ger njutning så tar pollen av mitt energiflödet och energin är låg. Tror dock inte att jag på något vis är ensam om detta.
Gör istället vad jag kan för att fylla på mig med annat.
Att ge min hud en fin dos av insmörjning och även rengöring är en sådan påfyllning.
Även om jag numera gärna testar olika märken för att hitta det bästa för min hud, som för var år ändrar sig, så återkommer jag allt som oftast till 3 fantastiska produkter som fyller min hud med gott och håller den fuktig och mjuk.

img 5940
Favoriter för huden som gör även känslan god

Rengöring, hörrni Alltså jag älskar denna rengöringscreme som passar alla hudtyper även den känsliga. Bonus är också att skulle man inte ha varken vatten eller ögonrengöring tillhands fungerar den utmärkt utan vatten samt även att ta bort en ögonmakeup med. Exuviance Gentle Cream Cleanser är en riktig fullpoängare av rengörande!

Annelie Engs rengöringsfavorit: 
Exuviance Gentle Cream Cleanser
Rengöring som ger det jag vill ha

Det finns väl ändå inget som att smörja in ansiktet med en mjuk skön creme som man känner direkt jobbar med att påverka hudens spänst och volym gott. Samt återfuktar och låter huden behålla sig fuktig. Exuviance Age Reverse + Rebuild-5 Cream är min räddare i nöden och absolut en av de bästa ever vad gäller dagcreme som gör gott till min numera åldrande torra hud.

Annelie Engs favorit bland dagcreme:
Exuviance Age Reverse + Rebuild-5 Cream
Dagcreme som stärker och vårdar min hud väl

Så var det detta att smörja in ansiktet till natten. Så skönt att på en väl rengjord hud smörja in och känna att cremen arbetar väl och komma fortsätta göra det under mina sovande timmar. Exuviance Glycolic Perfecting Moisturizer Gör definitivt vad den ska! Den jämnar ut mina ojämnheter och pigmenteringar samt förbättrar den strukturen i min hud. En nattcreme med full pott i betyg!

Annelie Engs nattcreme favorit:
Exuviance Glycolic Perfecting Moisturizer
Nattcreme som arbetar väl i min hud m dans jag sover

Yes, hörrni när det ena tar är påfyllning av annat väl att ta tillvara. På så vis minskar man möjligheten till att låta bli att tömma energidepåer helt. Eller för den delen lägga ansvaret på andra som har mer fullt med sitt än att snegla på vad andra skulle behöva.

Små påfyllningar och befästande av den goda känslan av vad den är för alla och envar. Eget handlingsansvar helt enkelt!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: