Påverka det som går när pollensäsongen är här och klubbar till rejält och själ energi

Yes, mina vänner pollen säsongen är här.
Jag tillhör dem som verkligen älskar vårsolens värmande. Men som också nockas mer och mer av Al och Hassel och dess blomning så här års. Jag knaprar allergitabletter, droppar ögonen med droppar och tar nässpray. Ändå vaknar jag som en klubbad säl .. Vet det så väl ändå hoppas jag att det ska vara mindre kännbart varje år.

Annelie Eng tar ögondroppar mot pollenallergi och ögonklåda
Igår ni någon gång känt av att vilja klia sönder ögon och hud?

Ingen idé att klaga mer än nödvändigt. Istället försöker jag fördela den lilla energi som finns.
Jag är mycket tacksam över yrkesarbete som kan ske hemifrån . Tänker igenom väl vad gäller att vara utomhus just nu! För att påverka det som påverkas kan. Så yes fast att jag älskar vårsolens njutning avstår jag den.
Trots att jag låter bli att öppna och vädra så här års vaknar jag som sagt med klibbade ögon, tät näsa och känslan av att vara klubbad.
Jag är tacksam över allergimedicin som iallafall gör att energin räcker till att klara av jobbuppdrag. För den som inte vet så kan man bli megatrött av pollenallergi.

Annelie Eng tar pollenmedicin, ögondroppar mot ögonklåda.
Ögondroppar min vapendragare så här års!

En arbetssöndag hemma vid jobbdatorn passar bra idag.
Förresten vad tyckte ni om melodifestivalen festivalen?
Jag tycker att rätt låt vann! Jag tror också att samarbetet mellan Norge och Sverige i vinnarlåten kommer ge förutsättningar till att vinna Eurovision 2 gånger på raken för Sverige!
Visst vore det kul?!

Take Care! Kram A

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: