Fyra grundstenar till ett bättre liv & jag förändrar rutiner

Trött som en jag vet inte vad. Att skärmarbete 12 timmar känns i ögonen. Koncentrationen med ögonen på det skrivna ordet i så många timmar känns av. Och även om det nalkas helg så har jag mer skrivna ord att koncentrera mig på

Att frigöra tid är inte enkelt för många. Inte för mig heller. Men så kom jag på den briljanta idéen med teabricka ett ljus och kurslitteratur. Tänker att jag belönar mig själv med stunden efter en lång jobbdag. Hur bra?

Jag menar stunden har attraktion och jag strävar på med jobbandet före. Allt för att nå ända fram till stunden med te och god bok.

te
Hur mysigt med en tebricka

Ibland kan jag känna mig som den enastående person som jag faktisk är. Inte ofta men ibland.

Att hitta till en ny rutin som förändrar både mig och livet till det bättre känns stort och enastående!

te mugg
Kvällsmys

Alltså att ge mig själv påfyllning på olika plan samtidigt som hjärnan skapar nya tankar och idéer!

fyra grundstenar
God kurslitteratur!

Det där med att stänga av allt runt omkring och istället fästa ögon och sinnen i bokens text. Visst är det något speciellt?

I nuet är det ” Fyra grundstenar till ett bättre liv” guide till personlig frihet av Don Miguel Ruiz, som jag ger fokus. Och boken, tja titeln liksom talar för sig själv.

Det för att serveras god kurslitteratur på kurser är finemang. Sedan är det var jag själv som ska finna lucka till dem!

clipper te
Teatime genomsyrat av Fairtrade

Förändrar och förbättrar. Iallafall känns det då så. En kopp te i form av avslappnat örtte med kamomill lavendel & citronmeliss som kvällsrutin ger plats för lässtund. Så jäklans bra! Oavsett innehåll under dagen blir det iallafall läst ett kapitel ihop med tenjutning.

Nu lite sömn på det. Inte att förakta det heller! Jag kan när jag vill helt enkelt!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: