Vårvindar friska med beröm till mig själv!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänk för Åhléns & 8848 Altitude)

Vår i luften och högsommarvärme på terassen under eftermiddagen idag. Under förmiddan däremot så var jag väl påklädd med mössa och vinterjacka stegandes på asfalterade gator i solskenet. Vårsol men is i vinden.

Tacksamhet iallafall över det för pressen fina vädret. Herre gud det är bara mars! Tur jag med tacksamhet påminner mig om det!

Annars är helg solsken och stegande utomhus en bra kombo med att ta till sig klokskap genom skrivna ord

Två flugor i en smäll och så blev bilen fin och ren.

Ibland kan jag vara finurligt bra på att nyttja tiden väl och få ihop mer än det som tänkts. Berömmer mig själv för det idag! Suddar sen bort kvällens mer degande utan att få in innehållet i meningarna jag läser. .. Brukar ni berömma er själva?

bilar
Nytvättad pärla!
terrassen,högsommarvärme,påklädd,vinterjacka,solsken,mössa,beröm
Värnade klädd i isande vårvind!

Söndag imorgon. Ny dag med nya tag och val. Få se om jag påverkas av en timmes mindre tid genom sommartidens inställning. Brukar ni påverkas av den?

Jacka från 8848 Altitude Mössa från Carin Wester

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: