Genuin glädje för andras framgångsresa och om jag skulle flytta..?

Fick lite oplanerat ledigt mellan 2 olika arbetsuppdrag igår. Tog tillfället i akt och njöt en stund av fint umgänge med solen. Balkong i västerläge är fint!

Annelie Eng solar. Annelie Eng bär Ray ban solglasögon. Annelie Eng i solsken. Annelie Eng på balkongen.
Det var ett tag sen och så efterlängtat!
Solen och jag på tu man hand! Älskar’t!

Funderar ibland på det där med uteplats, om att ha en grön liten plätt utanför dörren.
När verkligheten väl kommer i fatt kommer jag på att någon måste ta tiden till att sköta om en grön plätt.. Gräset är aldrig grönare på andra sidan och inte grönare än hur man vårdar & sköter om det..

The balcony är alldeles perfekt för mig! Helt lagom att sköta om med blommor i lådor och krukor. Undrar bara sen när mitt högkänsliga jag blev en lagom människa?

The balcony. Balkong i västerläge. Annelie Engs balkong. Balkonghäng.
Det där med balkong och solsken. God kombo!

Från att i princip alltid tillhört de trångboddas näste ser jag nu framför mig ett stort boende.
Alltså det är inte att jag behöver flytta, om jag inte väljer det. Min våning blir stor och luftig för mig, när de små nu går mot vuxenlivet och kommer flytta ut så småningom.

Känslan? Så klart det finns renoveringsplaner.. ha ha Ni känner väl mig?

Hur som i nuet är mitt boende bra även om jag ibland kan längta vidare till andra orter. Gissa vilka? Tror ändå det mest är en luftburen längtan som iallafall ännu inte fått fäste i verkligheten…

Nya grannar flyttade igår och god vän börjar nytt jobb idag. Livet är rörligt lika väl för oss själva som för andra runt om. Passar på att önska lycka till i allt nytt! Visst är väl det viktigt, att glädjas och stå bakom andras framgångsresor?

Har vi inte med oss det från barnsben går det att öva upp för den som vill. Precis som allt annat i livet är vilja A& O! Men jag lovar. Valutan är rejäl när känslan blir genuin för att glädjas med och för andra!

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: