They are back in town, jag kör flexibelt jobbkontor & funderar på skillnader.

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS.

Unnade mig sovmorgon idag. Vet inte varför jagbens tänker unnade.. Egentligen är jag mer fan av att stå upp tidigt. Känna av känslan i att ha dagen orörd framför… Har ni testat – att belöna er med att vakna ikapp med dagen?

Annelie Eng i sitt hem. Annelie Eng dricker kaffe. Annelie Eng bär glasögon. Annelie Eng när Noicetröja.
Och kaffet! Älskar kaffe!
Annelie Eng dricker kaffe. Annelie Eng bär glasögon. Annelie Engs hem. Annelie Eng bär Noicetröja.
Den där känslan att jobba där man trivs!

Hur som nu sitter jag njutningsfullt och jobbar i soffan under filt med kaffet i högsta hugg. Ergonomiskt rätt? Nja.. Men ombyte förnöjer och mitt flexibla jag trivs. Tänker att jag behöver ta tillvara mer av förmånerna i mina jobbuppdrag. Att sitta i soffan att jobba hemmavid när det passar mig är en sån förmån som dyker upp emellanåt .. Och idag greppade jag den. Hur bra är ni på att greppa tillfällen som påverkar den bästa versionen av er själva gott

Resväska. Rosa resväska. Mary kay resväskeband.
Vår nya halldekoration.
Hur länge kommer den ligga kvar tror ni?

By the way, de är heemma igen!😀♥️ Mina små actionhjältar är back in town efter studentresa på Mallis. Brunbrända och hesa är de tillbaks och ordningen är återställd. Vi får se när resväska blir tömd och innehållet tvättat.…. Vi har olika tidsperspektiv på hur viktigt sådant är att ta tag i direkt eller inte, jag och tonåringarna.. Precis som det ska vara.. För visst är det så att vi ska lära hela tiden av livet?
Tror inte att jag som 18 åring förstod känslan av att få igång tvättmaskinen och undan resväskan så fort som möjligt efter hemkomst heller. Det kommer efter tid och erfarenhet. Skönhetssömn är viktigare i den åldern!

Så nej, den här mamman varken packar upp packning eller matar tvättmaskinen. Däremot bidrog jag med lite ”bra ha produkter” för en solsemester. Klickade som vanligt hem det bästa från MEDS.

Alltså hur bra är inte deras breda sortiment och snabba leveranser? Har ni testat?

MEDS fantastiskt breda sortiment hittar ni HÄR

MEDSapotek. MEDSprodukter. MEDSbeställning. MEDSlåda. MEDSkartong.
Enkelt att klicka hem bra ha produkter hos MEDS

Och yes, mitt förebyggande tänk uppskattades ihop att de fick en liten fickpengsslant inväxlat också.
Tror ni att det är skillnad på hur en mamma respektive en pappa tänker vad gäller att bidra till resor, nöjen, körkort osv till sina barn och tonåringar?
Kan det bli så att när nya fruar tar kommandot så blir vissa ungars behov i respektive ålder ”bort glömda” framför andra ungars behov?

Actionhjältar. Annelie Ens actionhjältar. Annelie Engs döttrar.
Mina 2 små actionhjältar på väg till Mallis utan mamman för en vecka sen!

En vecka går fort och nu är mina tjejer hemma igen!
Och nu hörrni, dags att beta av jobbmailen! Fortfarande i soffläge- skön känsla!

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: