Gott nytt år & olika perspektiv

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Miss Mary & Coconut Milk by Stajl)

Nyårsafton 2021 och om några timmar stundar första dagen av ett nytt öppet 2022.

Hur avslutar vi då detta år som fortfarande är ett år mitt i pandemitid?

Det finns inga rätt och det finns inga fel. Så länge restriktionerna följs! Att känna efter är en rättighet vi alla har istället för att göra det vi tror är rätt för oss eller ännu värre att vi gör det som vi tror andra vill att vi ska göra. Det spelar ingen roll om det är nyår eller vardag K Ä N N E F T E R, låt din känsla visa dig vägen vad som är det rätta för dig. Din känsla är unik och lika viktig som någon annans!

Någon skriver att 2021 var ett skit år, någon annan ser det som ett bonus år. Inget är rätt inget är fel. Ett år sett ur olika perspektiv bara.

Och vad vill jag säga om 2021?

Ytterligare ett år av pandemitid och restriktioner. Ett lärorikt år. Att se saker och ting ur ett högre syfte. 2 vaccinsprutor var en självklarhet för mig, för ALLAS vår framtid skull! Och jag ser fram emot min tredje! Spridningen av Corona går som en löpeld under sista delen av detta 2021 och vården börjar gå på knäna. Hur är det då möjligt att ovaccinerade vuxna likt förbannat samlas med vaccinerade och människor som är 70+? ???

Det är inte en 70+ som ska behöva neka en ovaccinerad, det är väl ändå en ovaccinerad vuxen som ska stå för valet och följa restriktionerna och SJÄLVMANT AVSTÅ inomhusarena tillsammans med 70+!? Please tänk ett steg längre och på vad vårdens redan väl slitna medarbetare annars kan utsättas för i detta läge: DET ÄR STÖRRE RISK ATT EN OVACCINERAD eller 70+ vaccinerad som blir smittad kommer belasta vården!

Att vara human för ett högre syfte om icke medicinska skäl föreligger och ta sina stick i armen. En självklarhet för allas vår framtids skull!

2021 där jag och andra gjort medvetna val. En hjälpande hand mot andra har också gjort att jag fått gjort mer för egen del. Egentligen märkligt hur det går ihop. 2021 har som alla andra år lika många dagar och timmar.. Tänker att universums lagar och tankens kraft är mer styrande än vad vi tror och kan förstå . Med mer medvetenhet har jag ökat min intuition och andlighet. Stolt över det valet!

2021 ett år i entreprenörslivets tecken. Visst finns en datorkrash och annat tekniskt elände med under året. Men ändå så trivsamt med fina uppdrag vid hemmakontoret!

2021 års mammaroll har fått mer luft under vingarna. Året avslutas med att vara mamma till enbart myndiga barn. Unga humana ungar som vill stå på egna ben. En sorg att det som varit varit, men också spännande att se dem utvecklas och hur det utvecklar relationer oss emellan och andra.

2021 har också gett insikt av att inte tråna efter människor som inte uppskattar en människa för den de är. Alla har vi all rätt i världen att vara den vi är och utvecklats därifrån, så länge vi inte gör något på andra bekostnad.

2021 har gett mig insikt och fått mig att välja bort. Ibland tuffa val där andra har åsikter om att fel val görs. Men vet ni där relationer är ojämna och känslan inte är med till att vara lika mycket värd, är inga relationer värda att fortsätta sträva fram i.

Men också har 2021 fått mig att välja till nytt där jag behovs och gör insats. Där jag som vuxen med erfarenhet gör nytta och ses som viktig. Stolt över modet att vara där!

Nu ligger snart ett orört 2022 öppet. Läskigt kan tyckas , vardagligt med ytterligare ett år kan någon annan tycka. Jag ser det som spännande!

Mer utveckling av entreprenörslivet

Mer utveckling av nya spännande jämna relationer

Mer utveckling av mor och halvvuxna döttrar relationer

Där har ni överskrifter för mitt 2022 och sist men inte minst mer utveckling av mig själv och jag ska strax trycka knappen på en distans utbildning. Spännande!

Tack 2021 fått mig att använda mod ödmjukhet respekt samhällsansvar humanitet kärlek och annat du lärt mig!

Ett riktigt gott nytt spännande år önskar jag er alla! Var rädda om er under denna sista dag av 2021 så hörs vi igen 2022!

BH från Miss Mary

Morgonrock från Coconut Milk by Stajl

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: