Hänger i loungesoffan & blickar över takåsarna

Jag tror det började med filmen Rännstensungar och fortsatte med en hel massa andra filmer inspelade i Stockholmsmiljö. Jag tänker på den charmerade miljön av takterasser med utsikt över de gula husens takåsar. En miljö som charmerat mig sedan barnsben

Takcharm !

En av livets viktigaste måste väl ändå vara att ta sig till det domvilla charmas av. Eller hur?

Sensommarcharm. Tänk om jag växer fast!

Balkong i västerläge var ett medvetet val när jag jag går gick på lägenhetsvisningar vid paradvåningsköpet. The balkony har sen vi flyttade in för 10 årsedan varit min oss. Numera som en terass med stor lounge soffa på. I år djupare än tidigare om åren, (jag vände bara på trätrallarna)… investeringen av tjocka svarta dynor för rumpa och rygg att luta sig emot, gör numera utomhus under markisen som en fantastisk arena att vistas under

Trätrallssoffan har fått ett grymt luftclyft !!

Man sitter inte bara bekvämt och lapar sol i denna lyxigt bekväma och djupa homemade soffa. Man lägger sig gärna tillrätta!

Sensommarcharm under markisen!

Länge och väl eller bara för en stund funkar det alldeles funkar det alldeles utmärkt att sova under markisen

Loungesoffa av trätrallar är en gudagåva!!

Mitt terass är ett lyckokast för mig att för att fylla på. Under markisen sker mången reflektion..

Idag blev det en timmes eftermiddagssol efter jobbandet . Så njutningsfullt i sensommaren!!☀️🍂 Tittade på väderkartan nyss. Det får bli samma aktivitet som idag .

Varför byta från ett vinnande konceptet som fungerar ?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: