Skillnaden som gör skillnaden i paradvåningen

(Reklam för/ Annonslänkar till Kjell & Company)

Första september idag och hösten börjar på riktigt. Sensommarvärmen som varit senaste veckan har såklart varit skön. Men nja, jag håller på med inomhusprojekt både jobbmässigt och fritidsmässigt… Välkomnar nu hösttemperaturer istället.

Gillar ni hösten?

Alltså det där med rätt färger på väggarna. Det gör sååååå mycket. När jag flyttade in i paradvåningen lät jag måla vitt i hela lägenheten. Några år senare blev det grått i alla rum. Och nu är det grå passé och den färgen finns bara kvar i ett rum. Nedan ser ni färgvalet för ytterligare ett rum…

Blev ni förvånade?

Jag tror knappast det!

Nu ska jag leta värmare som gör lägenheten varm och behaglig hela hösten och vintern. Kalla golv och dålig fart på elementen behöver sitt värmeelement eller någon annan slags värmande apparat. En värmare som varken överhettar, låter eller tippar. Det ska vara säkert att behålla värmen!

Vad tror ni om den här lilla sköningen?

En kompakt värmefläkt med både tippskydd och överhettningsskydd. Samt att den tydligen inte ska låta så mycket. Du hittar mer information om den HÄR

Rubicson Effektiv värmefläkt hittar du hos Kjell & Company

Tänker att den kommer passa alldeles ypperligt här hemma för att ha det varmt och gott under kommande kyligare halvår. Tror bestämt jag ska överraska dottern med en egna också till hennes rum. Då finns alltid en till hands i övriga våningen.

Har ni också tonåringar som får saker och ting att försvinna med dem in på deras rum..?

Svarta väggar, I really love it! Det kommer bli en fin höst, det här! Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: