Har sagt att närheten till mina tjejer är mycket god påfyllning för mig mot jämn balans och trivsel

Den jämna balansen, så viktig i allt och inget.

Är det först när vi inte har för mycket eller för lite av saker och ting som lycka lugn och harmoni infinner sig?

Morgonstund vid Annelie Engs köksbänk med ros i vatten och stearinljus i mässingsljusstake
Lugn morgon hemma som jämn balans


Jag tror det. I alla fall är det en bra början , eller snarare bättre början på den vägen än att vara fan av för mycket och eller för lite.
Jämnar ut ett par hektiskt roliga och givande arbetsveckor bland böcker och människor på bokmässans golv med en en ensam tyst förmiddag framför dataskärmen vid hemmakontoret. Allt med stor trivsel och i rätt riktning mot jämn balans. Detta precis som trots trötthet efter mässan att i går få till en fika på stadens gator med 2 av mina 4 actionhjältar. Har jag sagt att det är så mycket god påfyllning för mig med att ha närheten till mina tjejer?
Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: