När förändring av tankar och val ger mig lyxig känsla

Lyxar i den tidiga morgon med kaffe till Nyhetsmorgon i sängen. För mig är det mer lyx att ta tillvara en ledig morgon på det viset än att sova över morgonen.

Jag vet inte när i tiden jag började upptäcka värdet av tillvaratagande av tidiga mornar utan att ha klockan i fokus. Glad över att jag upptäckt i alla fall.

Annelie Eng i ray ban solglasögon i pilotmodell och en grönrutig rock från Ellos
Höstvindar i håret och värmande klädd

Ni vet det går alltid att förändra. Så från att vara en sjusovare som var trött långt fram på förmiddagen, tills att tillvara ta mornarna numera är bra steg framåt. Att vara ett med morgonen ger lugn som jag för med mig in i dagen. Tänk att just förhålla sig, tänka på ett nytt sätt ihop med att ta nya steg också kan ge mer gott än tidigare! Om en små och i början inte så många steg kan ändå leda till en bättre version av oss själva. Också något som via alla har ansvaret och makten att ta till vara.
Tanken, valet, handlingen och/eller förhållningssättet som var det bästa då i historien behöver inte vara den bästa för mig idag.
Så mina vänner numera går jag upp tidigt dugt fast att jag ska iväg sent. Jag har investerat i färska blommor som ger njutning på köksbänken. Detta fast att jag knappt varit hemma mer än för att sova den sen senaste veckan

Annelie Eng höstklädd med grönrutig rock från Ellos
Höstklädd i favorithiss

Färska blommor för med sig en slags friskhet som jag nästan får en lyxkänsla av.
Så väl investerat som ett led i den bästa versionen av mig själv och ändå är bägge valen små steg av nya handlingar. Precis som att vara i fas med att ha hästkläderna framme. Jag trivs bra med att vara steget före och nästan ligga steget före årstid när det ligger på klädval. Värmande är fint nu även om sensommaren sprudlar under eftermiddagarna.
Är du förändringsbenägen?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: