Här & nu i fokus

Ser ni ljuset om morgonen nu hörrni ? Alltså det är vår i luften! I alla fallna mina trakter . Jag tackar gudarna mer än någonsin och hoppas att våren är här för att stanna. Helt enkelt vill jag ha vintertid avslutat och förbi! Hur låter det för er?

Alltså jag kan redan känna den lyxiga känslan av första kaffet på terrassen i ljummen eftermiddagssol! Som jag längtar! Men tills dess är här och nu i fokus! För min egna skull.

Sörplar kaffe i sängen denna morgon också. Njuter enormt av lugna mornar där jag kan hämta kaffet till sängen. Ihop med kaffet lite nutidsinfo till Nyhetsmorgon, reflektion och skrivande. Lyxmornar och jag tackar gudarna för möjlighet till detta!

Sen vet jag om ALLA mina punkter på ” to do list”..

Viktigt på riktigt är att se vad som ligger i pipeline. Mer njutning än tidigare i fokus. Visst låter det bra? Men är det möjligt? Att sträva och kämpa för saker långt där borta i all ära. Här och nu i prio ett!

Så även om sommarn där borta brukar ha sin njutning i blonda hårstrån. Så fick här och nu en hårstyling av mörkare toner. Trivsamt, riktigt trivsamt ändå! Vad tycks?

Så med eftermiddagsmöten & kvällsjobb njuter jag i nuet av mörkare hårfärg med snart uppdrucket kaffe och strax stegande på det.

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: