Jämfört med vem?

(Inlägget innehåller reklam för Hudoteket)

Söndag. Regnet virvlar runt i vindandet utanför fönstret. Perfekt väder att plöja serier med godisskålar som bästa sällskap. Eller så kan man städa undan. Funderar på hur bra jag är på det sistnämnda. ..

I jämförelsevis med en pedant och fyrkantig personlighet kan jag säkerligen bedömas som urkass. Frågan är bara vem som innehar rättigheten att jämföra mig med en helt annan personlighet, som om den skulle vara den rätta?

Tar söndagsvädret och städar av min hy. Kanske bästa masken ever som gör underverk på livlös vinterhud. Från Peter Thomas Roth och du kan läsa mer om den HÄR Masken skapar en skön känsla av ren och mjuk hy helt enkelt!

Mycket annat gott till huden hittar du hos Hudoteket HÄR Och missa inte informationen. Om deras kundklubb!!!

Funderar också på om det är en mask på insidan som behövs när andras känslor skapar en slags kidnappning av högkänsligheten inom mig?

De där känslorna som ligger och pyr mellan raderna människor emellan. Känslor som skapar beteende och dömande. Känslor som skapar underlägsenhet istället för att skapa utveckling och högsta livspotential.

Som högkänslig etsar de sig fast och tar energi och kraft.

Men jag tror fan att de tar en hel del av den som går runt med de dömande känslorna och skapar sig beteenden där efter istället för att bearbeta.

En mask för insidan och en mask för utsidan. Kan det vara det optimala för de goda känslorna, goda handlingarna & viljan till att likaväl andra som en själv ska flyga fritt och så högt som möjligt?

I’m good enough stärker oss alla & behöver inte jämföras eller bedömas mot någon annan.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: