Hej tankar, jag är grym på att beta av to do punkter!

Jag punktar mina ”to do”. Dels för att ha dem i minnet och dels för att belöna hjärnan med en bock när en punkt har gjorts. Grymt bra för hjärnan med ett belöningssystem

Jag är ambitiös och gör dagligen många punkter på min lista. Ändå finns det otaliga punkter kvar.. En del av dem skulle ha hunnits och redan varit gjorda.. Likt förbannat står de kvar på listan som ogjorda.. som om tiden emellanåt inte räcker till. Eller är det tidsoptimisten i mig som får dem att inte vara gjorda?

Annelie Eng är träningskläder. Annelie Eng i rosa jacka. Annelie Eng bär solglasögon.
Tänker till, tänker efter. Är tankarna i linje med allt jag faktiskt gör?

Hur många avbockade punkter som än finns markerade på listan, så fäster jag ändå blicken på de ogjorda punkterna. Så klart bra, för att ha fokus på dem. Men ibland är det som om alla punkter jag gör försvinner i de som står kvar och det känns dom jag inte får gjort något… Känns det tankemönstret igen?

Hur som är det då jag bryter mina tankar. Jag sanningsanpassar och ser extra mycket på allt det jag gör och har gjort. Och jag höjer mig själv!

För vet ni, ingen människa mår bra av tankar på det vi inte gör. Det skapar otillräcklighet i känsla. Och alla gör vi alltid något hur vi sen än vrider och vänder på det hela

Så hej tankar, jag är grym på att beta av dagliga to do punkter!

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: