Korkat, och på tal om att hjärnan behöver styras och styras om!

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för MEDS)

Riktigt tidig morgon och känslan är likt en förmiddags. Kan inte säga annat än att kaffe gör susen. En god kombo det där att börja dagen tidigare än man ska. Det är först nu vid halvsju snåret som centrums gator vaknar till liv på riktigt utanför. Den där stunden innan allt rassel ljud är fridfull på något vis ihop med kaffet.
Ska strax ta tag i min mentala träning också. Dubbel effekt kan behövas…

Vy. Fönstervy. Homeoffice. Hemmakontor
Lugnet i morgonstund. Datorer, jag och naturen vaknar ikapp

Som högkänsliga kan jag påverkas i flera dagar av det jag tar in. När vissa dagar som igår består av mer inknött flängande, kan lugnet behöva hämtas hem. Att sedan resultat uteblev och en del av dagen igår behöver göras om idag, innebär att jag gör vad jag kan för att minska stresspåslag..


Bokar numera in med luft för oförutsett. Dock är tanken ofta i farten vad den tiden ska nyttjas tid… Planerar liksom i tanken, min planeringsfria tid.. Korkat och på tal om att hjärnan behövs styras och styras om!

By the way, ska ta och fylla på hemmaapoteket. Finurligt att både minska stress och spara tid genom att sitta i soffan och klicka hem. MEDS mobila apotek ger mig lugnet vid handling! Sortimentet hittar du HÄR En daglig dos av mental träning inbokat gör mig mer klarsynt i mina val.

Tränar ni fysiskt?

Tränar ni mentalt?
Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: