Jag en stjärna mitt i bubblan utan mat & sömn

I går gick det i ett från morgon till kväll. Det var både rejält mörkt och långt efter midnatt innan jag stängde av och slöt ögonen till sömn. Vissa dagar kör liksom bara på.

Tidig morgon idag gör att sömnen släpar. Jag måste helt enkelt bli bättre på att hälla ett jämnt sömnintag.

Glad och tacksam över att solen gjorde tittade fram och vattenintag kunde göras i njutning av solskenet.

Visst ni att klickar mig för att få till ett jämnt vattenintag under vaken tid? Tillhör skaran som törstar minimalt, men vet att kroppen mår bättre av att hela tiden ha vattendepån jämnt påfylld än tvärt om.

Kan undra om det blir någon högsommarvärmen i augusti eller om den är över för i år?

Funderar idag på vad jag gjorde allt igår och tja, jag är ju fortfarande i ommöbleringskaos så stunderna hemma blev det lite fortsatt röjande. Alltid när jag gör en rockad här hemma växer det under tiden också fram saker att göra som inte tänkts på innan jag startade projektet.. ä

Lyx är att vara för mig själv utan avbrott från start till mål av ett projekt. När jag är mitt i och känslan är med, är det inte 100% som gäller. Det är lätt 150% . Inte ens mat & sömn gör sig påminda. Kan ha med min högkänslighet att göra. Så många gånger jag startat igång något i elfte timmen om kvällen för att kunna vara mitt i och fylld av bubblan under natten. Igenkännande? Numera försöker jag medvetet och väl ge mig pausar och ge vika för iallafall några timmars sömn. Hur roligt sen än projektet är.

Idag är en ny dag. Det är tidigt och centrums gator håller på att vakna . Fyller mig med dagens första vattenintag. Strax dax att ta tag i lite stegande. För min egna skull.

Idag är det en rask 30 minutare som gäller! Därefter blir det datorn under förmiddagen , Mail och mer utforskande av WordPress och alla funktioner. Mycket att lära och praktisera. Drivkraften är det färdiga resultatet av blogg.annelieeng.se. Nä hörrni, nu dags att stega mig ut i morgonluften 😊

Take Care. Kram A.

Ett svar på ”Jag en stjärna mitt i bubblan utan mat & sömn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: