Jag lever lyxiga dagar och tar väl tillvara sommaren som pågår för fullt

Smakar på tanken att sommarens lediga dagar har varit lyxigt fina. Enkelt skulle jag istället kunna fästa tanken på vad som inte blivit och som jag velat och att sommaren då varit skit.
Är överens med mig själv att den tanken knappast lyfter mig. Så mina vänner, i den nya tiden av livet lever jag lyxliv dessa keffa sommardagar!
Tid för reflektion, ommöblering, lugna mornar och umgänge med ungar, vänner samt musikupplevelser och allt detta i lagoma doser.
Annat som tidigare ingått i sommartidens ledighet som jag inte alltid varit en fan av kan jag nu stänga dörren till. Det är lyx.

Rosa filt i Annelie Engs vita soffa från Mio
Hur lyxigt med lugna mornar och gott kaffe så klar

Lyx är nu att låta bli att snitsla banan mer efter andras förväntningar än efter mitt egna välbefinnande.

Visst går jag även nu i fällan och fyller vissa stunder med alldeles fel aktiviteter och umgänge. Nu vet när man utsätter sig själv gör människor som inte ger oss den respekt som vi själva värderar och så väl förtjänar.

Annelie Eng i ulltofflor från Ellos
raggsockor och ulltofflor, tja varför frysa bara för att det är sommar

Men ändå min sommar är lyxigt god och jag har tiden att lära av det som känns mindre bra för att hitta nya och bättre situationer att ta mig till. Lyx är också att kunna ge sig tiden till öppenhet och tron på ”att mister man en står det tusen åter.”

Annelie Eng stående på svart matta från Trendcarpet, iklädd pyjamas från Lindex, ulltofflor från Ellos och svarta tonade glasögon från synsam
Lyxigt sommarmood, pyjamasklädd så länge jag vill och önskar

En luftig och praktisk våning står i fokus. Och lyxiga dagar denna sommar har tagit mig en bra bit på väg. Bilder kommer när det är klart.

I funderandes stund känns mer musik som en påfyllning för dagen

Har ni också upptäkt hur väl livespelningar fyller på?

Take Care! Kram A.

musikupplevelser . Har hittills tagit mig till flertalet scenframträdanden . Och jag måste vara understryka vad livespelningar fyller på väl!
Trir bestämt att dagen ska få bjuda på ytterligare en livespelning. Nu vet tar man ditt egna ansvar att fylla på sig själv istället för att förlita sig på andra så

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: