Motar Olle i grind och låter inte ”saknad av solen ångest”

Ny vecka och regnet öser ner. Jag har nästan glömt bort hur varm och skön svensk sommar kan vara. Och visst infinner sig en slags ”saknad av solen ångest” om jag befäster den. Gör vad jag kan för att mota Olle i grin. Vet så väl att väder och vind tillhör det som ligger långt utanför mitt och vår allas påverkan och därmed vill jag ogärna att det ska styra mitt sinne.
De medvetna valen av påfyllning blir andra denna sommar än när sommarvärme bjuds.
Vill jag kan kan jag intala mig att det är spännande att utforska och gå på nya vägar än vad jag vet och vanligtvis fyller på mig med under sommaren.
Spännande.. smakar på ordet i detta sammanhanget och förstår att jag får jobba in det mer för att tro på det här och nu.

Annelie Eng polerar fönster i svarta kläder och svarta tonade glasögon från Synsam
Idag känns ryggen- rejält..

Hur som med nytta, nöje och med nya bekantskaper i bagage från helgen känns det bra med ny vecka. Jag ger mig själv tid för reflektion över vad jag vill göra och vad jag kan avstå.

Flyttkaos
Flyttkaos.. inte mitt

När regnet nu öser ner jobbar jag igenom tacksamhets känslan under markisens smattrande. Glad för det lilla, kaffet smakar gott och det nalkas uppehåll inför musikupplevelse i afton,

Mer bilder från helgen i nästa inlägg

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: