Läran om livet

Tänker att verktyg är en jäklans fiffig uppfinning. Tänker att så mycket i livet kan utvecklas med just verktyg. Ni vet en snickare som hela tiden inventerar och utvecklar sin verktygslåda är alltid redo för att lösa nya snickarprojekt med målsättningen att ro dem iland.

Tänker att livet generellt behöver också inventering och utveckling av var och ens verktygslåda.

Genom socialt och genetiskt arv har vi alla olika start . Låter det orättvist?

Tänker att livet blir mer rättvist om vi alla tar det egna ansvaret i att utveckla läran om livet och vår egna verktygslåda.

Att stå kvar och stampa med enbart hammare kommer varken snickare eller vi andra långt på. Och vem vill stå kvar på ruta 1? Eller staka runt utan att varken närma sig mål eller nytänk?

Kyligt imorse och mer än gärna att jag ville ha en varm morgon inomhus med kaffe i lugnan ro. Skulle kunnat skjuta på dagens pw. Dock, med läran om livet i fokus blev just pw ett verktyg till gott tänk i fortsatta dagen. Ni vet endorfinernas kraft!

Njutningen fick sig också en fin påfyllning i den kyliga morgon luften. Moder jord är vackert så här i gränslandet mellan vinter och vår. Funderar på vilken kraft det har att se just moder jords tjusning överallt!

Reflekterar igen att sinnesstämning påverkas väl av raska steg. Så för den som inte knäckt koden till en daglig walk. Testa! Ett livsverktyg gott nog till mycket.

Nu skrivuppgifter!

See ya!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: