Är du genuint intresserad?

Måndag. Ny vecka. Sista sportlovet tillända för mina ungar. Förhoppningsvis var det också sista Corona intrånget i detta hemmet. Hur som lägger jag jag tacksamhet på vaccinets effekt, att vi är vaccinerade och att jag, vad jag vet iallafall klarat mig ifrån viruset.

Det där med att känna tacksamhet istället för motsatsen är mer effektfullt och utvecklande istället för tvärtom. Såklart det alltid finns saker som inte är bra. Men även i det lilla kan vi alla leta tacksamhet.

Med öppna ögon mot tacksamhet kommer vi att se och känna vi mer och mer. Tacksamhet gör och känns gott. I believe in that!

Genuint ärligt och äkta. Små små fokusord av guld som på samma sätt som tacksamhet gör gott.

Att vara genuin äkta och ärlig i möte med oss själva och i möte med andra.

Genuint intresserad. Smaka på den! Att vara genuint intresserad i dialog med dig själv. Att vara genuint intresserad i möte med en annan människa. Hur svårt kan det vara? Tja, testa får du se att öva dig i att sortera undan ditt egna ego i möte med annan människa. Mitt tips är att övning ger färdighet även här

Med ärlighet och sårbarhet kommer vi längre, därmed inte samma sak att alltid säga vad vi tycker och tänker. Vi är skapta med dubbelt så många öron som munnar. Det finns någon mening med det! Lysssnandwts effekt är en gudagåva till den som vill få någon annan att känna av genuint intresse.

Att vara vara äkta står också stadigt när det blåser

Genuint ärligt och äkta ihop med sårbarhet känns och utvecklar. När motsatsen finns mellan raderna blir allt annorlunda…

Nu tar vi tag i ny vecka mer övning, mer utveckling, mer jobbande, mer pluggande, mer njutning & massa annat.

Har ni tänkt på att livet börjar mer och Meg Jonnas som innan pandemin?

Som vaccinerad finns aktiviteterna tillgängliga igen och valen blir möjliga. Med läran av pandemin kan man nu passa på att välja nya steg. Tänker att pandemins erfarenhet också ger lära i vad vi vill och vad vi kan.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: