Lovar mig själv att aldrig, för att kunna fokusera på vad jag alltid vill.

Tycker om det där att tidigt tidigt vara ett med dagen som vaknar. Absolut inte för att jag är pigg utan för att det ger tid till att starta upp dagen med rutiner som avslutas med kaffe. Och därmed är dagen liksom igång med fart och flärd.

Och visst har jag minus på sömnkontot, men ändå. Jag vet att sova länge på mornarna gör mig inte piggare. Nix pix!

Önsketänkandet är att bädda ner mig för sömn och avstängd teknik redan vid 21.00 . Att inte gå över spärren – klockslaget som får mig att piggna till.Vilket skulle kunna ge ett strålande resultat av att kunna vakna av mig själv utvilad i ottan.

Arbetsbord och matsalsbord hemma hos Annelie Eng.
I tidig morgonstund-trivsel.

Det står på min plan. Kanske inte den viktigaste punkten men ändå en tårtbit i hur jag vill leva.

Fantastiskt egentligen hur människan, jag i detta fallet kan ta tillvara på livet dess situationer och ta mig från A till Ö.
För er som inte vet så var mina sovmornar helig tid en gång i en svunnen tid.
Tacksam över att vara jag och mitt tillvaratagande.

Annelie Eng i svarta Gucci solglasögon och svart vintagejacka.
Ett slit men också tacksamt resultat att vara jag

Det innebär att jag i min plan har fokus på:
Jag vill aldrig mer..

Jag vill alltid..

Och ni förstår säkert att stå upp i den tidiga morgonen ligger under alltid inkluderat flertal underrubriker med vilka goda känslor som de ger mig.

Därmed inte sagt att punkterna under aldrig eller alltid inte kräver sitt arbete. Ni skulle bara veta vad jag har rondellkört i mina dagar. Och hur många gånger jag bränt mig, rejält också. Mer än en gång och om och om igen. För att till slut ibland också helt slut, hitta vägen ut ur rondellen. Därefter sedan dags att sätta enough, vänligen och bestämt till mig själv.

Det är också först då bearbetning och förlåt kan jobbas igenom i mitt mind. Vilket också tar olika tid. Men sen så- en lätthet från axlarna och nya underrubriker till alltid hittas. Vilket också gör att aldrigrubriken står kvar och ger fin påminnelse till att vissa situationer tillhör historien och stegande dit är avslutat.

Tvärtom finns det en grund av situationer under aldrig . De som leder mig till motsatt läge och hitta nytt till att skriva under alltid.

Ibland är det helt enkelt bra för mig att lova mig själv att aldrig, för att hitta vad jag då alltid vill göra.


Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: