Vis och inte gammal när adventspynt lyser fint redan nu ihop med samhällsansvar

( Innehåller reklam genom annonser med länkar till Hemtex SE, Markslöjd SE och Mjuk Se)

Måndag och ny vecka. Tacksam över känsla av nystart. Det är på något sätt styrkan i måndagar. Något jag lärt mig genom åren. Oavsett om vi nådde dit vi ville eller inte så kan vi alltid starta om med nytändning efter de förutsättningar givs då när måndagen kommer!

Ett väl värt förhållningssätt att testa för dig som känner mer suck och stön över måndagar.

Med det förhållningssättet kan veckorna kanske även för dig kännas lättare och bli enklare.

Med ny input nytt tänk och nytt förhållningssätt kan det också bli enklare att bli starkare i sin känsla. Att tillåta sig att känna sin känsla oavsett vad känslan är och vad andra tycker. Att ha tillgång till sina känslor gör gott för kropp och själ. Känsloregistret, HELA KÄNSLOREGISTRET ÄR EN TILLGÅNG OCH ETT ANSVAR ATT LÄRA SIG ATT KÄNNA OCH TA DEL AV!

Annelie Eng i svarta glasögon med tonade glas från synsam.
Vis efter åldern är gott.


Stolt över mitt tänk och min insats för samhället världen och min egna skull.
Ska fundera på känslan att ha kommit upp i ålderns av att vara ” gammal” och behöva ta influensa sprutan som i mitt liv varit för äldre och sjuka. Hittills ser jag ingen nackdel att ha kommit till den åldern. Vaccinet rekomenderas flr 50 år och uppåt och det känns bra att ha tagit den.!
Om jag känner mig gammal?

Vaccinationskort
Ett självklart samhällsansvar!

Att känna efter och landa i känslan, ta sig tid med den gör det på något vis också enklare att bli av med den/de känslor som inte för mig framåt.

I helgen har jag stärkt min känslan av delaktighet. Och gott samhällsansvar. Fjärde vaccinet mot Corona samt influensa vaccin intaget! Jo jag är i den åldern nu att influensavaccinet kan vara skäligt att ta.
Flr mig har vi lika delar ansvar som rättigheter i vårt samhälle. Vaccin är ett fint erbjudande från staten. Varför jag skulle avstå ser jag inte när hela samhället gynnas av att vi tar vaccinet?

Annelie Eng med munskydd, svarta glasögon med tonade glas från synsam och Teddyjacket från Bubbleroom
I väntanstider

Nej, mer vis på att känna och bidra i samhället.

Förresten hur är det nu med advents pynt och julpynt?
För tidigt än? Fel att sätta upp innan första advent?
Ha ha vet ni jag tycker det är ypperligt skönt att fått till lite pyntande redan nu. Jag gillar jul och adventspremiär nu. Det piggar upp mörka november. När advent kommer är pyntet klart och jag kan istället njuta för att pynta och städa. Och sen när julen kommer och jag vill ha vår då kan jag enkelt lyfta hemmet och stuva undan julpynt redan den 25 december och öppna upp för vårens ljus. Ett mega gott förhållningssätt som gör att snart är jag klar med pyntet! Oavsett om någon annan tycker det är fel eller för tidigt. Det där är att vara vis efter sin ålder.

Adventspynt i november hos Annelie Eng
Adventspynt när det gör sig som bäst !

Take Care Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: