Med tacksamhet ser jag om mitt hus, prioriterar min tid och väljer bort att köra bil i vinterlandskap!

Servicedax för bilen är går. Som vilken annan pryl som helst så behöver en bil sitt underhåll omvårdnad och service.

Ibland tror jag att man enkelt kan missa att vi människor prioriterar. Alla prioriterar. Vad vi lägger vår tid på är alltid en prioritet. Vilket inte gör att det är enklare för mig än någon annan i valet att inneha bil. Det är en prioritet av både tid och pengar, helt medvetna val av mig.
Satt med en varm mugg kaffe i bilhallen och väntade på att få färdig servad bil. Tid som jag väljer att prioritera på det. Inte alltid enkelt att få ihop precis som allt annat men prioriterat av mig.

Nyservad bil hos Bil Nilsson i Alingsås
Nyservad, prioritet i tiden

Tacksam idag över barmarken igår. Snön vräker ner idag och nej jag är ingen vinter och snö människa. Och köra bil i snölandskap är inget trivselområde!

Kan inte nog sända tacksamhet till arbetsprojekt framför skärmen vid hemmakontoret. . Inomhus är gott att vara helt enkelt!

Vinterlandskap i Lerum vinter 2022
Och där var barmarken väck- Phu!

Tackar också gudarna för att jag bor där jag bor. Ett bra boende som kan utvecklas mer känns tryggt. Att ge sig in i köp och sälj ljugen av bostäder i dags läget är klokskap att avstå. Fler än vi tror kommer påverkas negativt av förhöjda livsmedelskostnader, räntekostnader och elkostnader ihop med att köpkraften minskar. Vilka permitteringar på arbetsmarknaden som vi själva drabbas av vet vi inte än. Och den som gapar efter mycket, mister..…

Annelie Eng vid hemmakontoret
Arbetsdag vid hemmakontoret.

Att se om sitt hus, och inte vara för mer än man är. En tes klok i tiden som är och annars också.

Hektiskt arbetsliv ett tag till med många arbetsdagar- ligger nu framför. Och tacksam är jag.

Take Care! Kram A.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: