Mina bästa värmande plagg i lager på lager värmer väl och trivsamt vinter som höst medans jag förändrar mormors tänk.

Om ni visste hur väl jag packar in mig för att hålla mig varm så här års. Tja, då kanske ni skulle undra vad jag ska ha på mig när kylan kommer mer på riktigt. Precis som min mormor alltid undrade på sin tid.
Mormor liksom sparade till ”rätt tillfälle” Jag skulle kunna säga att jag gör motsatsen. Jag förebygger mig själv.

Annelie Eng i beige vintermössa från Carin Wester
Trivsamt att vara varmt klädd

Så här års packar jag in mig väl så att jag kan avstå frysandet. Du hittar länkar nederst till mina bästa värmande plagg nederst i inlägget.
Ärligt talat bryr jag mig inte det minsta om ifall årstiden kallas för vår, vinter, höst eller sommar Varma kläder och skor hör temperaturen till och ska inte låta bli att användas pga av årstidens namn.
Och lager på lager. Så smart! Bara att knäppa upp eller ta av ett plagg i taget.
Och yes mina vänner t.o.m. en sen höstpromenad hem i kvällning blir lite mysig istället för kall och frysande med just lager på lager tänk.

Lager på lager med svart vinterjacka och svart värmande tröja under. Guldringar på flera fingrar
3a8f6fd0 9d20 475e aac5 fed8f3517cc2

Och vad vill jag säga med detta. Jo, inget behöver göras för evigt. Det som var rätt tidigare eller för tidigare generationer behöver inte vara rätt för nästa.
Min mormor hängde undan, packade undan varma kläder sk vinterkappor och vinterskor hängdes undan under 3 av 4 årstider och användes enbart när det just var vinter i almanackan. Att ha vinterkläder just endast under årstiden vintern har jag alltså med sedan barnsben.
Det tänket är för mig idag förlegat. Det lödde inte min frysande själ till värme. Jag ser inget fel i att bära samma kläder året om när temperatur och känsla är med för det.
Och där är jag idag. Väl påpaltad trots att det för en del ”bara” är höst och inte vinter.

När är lägre temperatur sedan infinner sig- tja, då blir det bara att dra på några extra lager till för att fortsätta hålla värmen.

Annelie Eng i beige mössa från Carin Wester och svart lång vinterjacka från 8848 attitude
img 0855

Mitt tips oavsett mål. Stäm av ditt mål titta på vad du gör idag som dels hindrar dig att vara i mål och dels vad du behöver göra för att ta dig i mål. Och ja, du förstår säkert själv vad du sen ska förändra.
Lycka till!

Mössa Carin Wester HÄR

Vinterjacka lång 8848 attityder HÄR

Take Care! Kram A.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: