Mitt i en ring av Corona, lunginflammation & Sex and the city!

Kan undra för vilken gång i ordningen tv:n här hemma kör ”ett race” av filmer & avsnitt med Carrie & övriga i ”Sex and the city”? Vet att jag i födelsedagspresent nått år för flertalet år tillbaks i tiden fick den rosa ”skokartongen” med cd skivor fyllda med de första säsongerna av serien. Då, en gudagåva till present! Idag, ser vi både filmer och avsnitt genom en app på tv:n. Ändå, trots att det hänt så mycket i teknikens värld, livet och annat så håller serien att se om och om igen, även idag! En repris som alltid funkar!

Sex and the city. Sex and the city film nummer 1. Carrie i sex and the city.
Kanske bästa underhållningsvärdet ever – SEX AND THE CITY!

Och idag gör sig Sex and the city bättre än bäst som tidsfördriv och underhållning när en annan repris har återuppstått i livet. För kan ni förstå att återigen står jag mitt i Corona sjukan? För vilken gång i ordningen vet jag inte.. Än är inte denna jäklans pandemisjukan över iallafall om någon trodde det!! Och, lägg nu också till lunginflammation. Som också har intagit högsäte i omringandet runt mig…!

Sex and the city. Sex and the city film nr 1. Varierar i sex and the city.
Carrie Bradshow och Sex and the city!

Tjena alena liksom, vad sommarn började bra.. Hur som är jag iallafall MEGA tacksam över angränsande kommuns jourcentral och Ica MAXI:s kvällsöppna apotek! Kan det vara så att ju mer vi jobbar med lugn, förhållningssätt och att se möjligheter, ju fler goda små bonusar bjuder livet på?

I väntan på doktor. Jourcentral.
I väntan på doktor.

För även om det kan tyckas surt att stå mitt i Corona & lunginflammation, så befäster jag inte den tanken. Möjligheter till bättre läge tar överhand. Så mycket bättre för de sjuka runt mig också, tror jag bestämt!

I väntan på doktorn. Jourcentralen.
Inget är som väntan..

Så vad tror ni, är inte viloläge medicin sex and the city och mitt förhållningssätt verktyg i kombination till att få de sjuka friska så fort det går?

Jourcentralen.. I väntan på doktorn.
Tiden går inte fort när man är sjuk och väntar..

För alltså detta med hosta och lunginflammation är inget man önskar ha runt sig. Hujeda mig vad det låter! Så vi överröstar nu istället med annat, med movie nr 2 i vårt sex and the city race! Take care! Kram A.

Ett svar på ”Mitt i en ring av Corona, lunginflammation & Sex and the city!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: