Solsken, balkonghäng & god måltid av duktig svärson.

Detta med sommarvarma vindar & solsken. En fantastisk god kombo så här års. Att nyttja vädret med balkongsittning är gudagott. Balkong & västerläge är en andra god kombo. En enkelhet som jag känner stortacksamhet över. Jag har också en ödmjuk inställning till att detta med balkong eller till lika egen uteplats inte är en självklarhet alla lägenhetsinnehavare . Och även om jag har valt att inreda min terass/ balkong med stor soffa istället för matbord, så fungerar mindre måltider ändå bra där ute. Ändå orosmomentet är yttre påverkan för att få till lugna sköna sittningar med eller utan mat. Ni vet i helt avslappnat läge. Min makt ligger i att se vad jag kan påverka och inte kan påverka så att min terass och jag får precis det avslappnande läge som önskas.

Annelie Engs balkong. Annelie Engs terass. Balkongdukning.
Balkongdukning!

Glad och tacksam också över härlig måltid med fin dotter & svärson i utomhus läge. Jag är ju ingen pojkmamma som ni vet. Blir så glad och tacksam över drivna killar som uppfostrats väl med sunda värderingar. Tänker att det är en jäkla god bonus att ha en svärson som också är grymt duktig på mat- tillberedning.

Annelie Engs balkong. Annelie Engs terass. Balkongssittning. Terassmåltid. Clubsandwish.
Terasssittning snicksnack med dessa & god mat.
Kvalitetsstund!

Terasssittning med hemmagjord clubsandwish a la svärson. Hur gott som helst och ändå mest tillredd av ”gott och blandat” som redan fanns i köket. En fröjd för mamma att ta disken efter! Att liksom inte behöva ta både och!

Annelie Engs balkong. Annelie Engs terass. Balkongsittning Terassmåltid. Clubsandwish
Smakar gott! Well done Felix!

Hur som, oavsett om vi uppfostrar killar eller tjejer. så ligger det ett ansvar som förälder att få till både ödmjukhet, jämlikhet och respekt hos våra ungdomar. Att få till tänk och känsla för att handlingsansvar och vilja till delaktighet för att få önskat resultat att bli verklighet. ”Gör du så slipper jag” är ett mycket förlegat tänk numera, vilket jag och många med mig är tacksamma för.

Så mer tacksamhet över en härlig terassmåltid med och av dotter & svärson! Sittningen läggs till pricken över i:t i föräldraskapet! Stor tacksamhet också till föräldrapar som skapat ytterligare en human och fin tonåring. Sån tur att jag får låna in honom här i vårt hem.

Take care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: