Mormor sa alltid.. och nu värmer jag mig med..

[ Inlägget innehåller reklam för Kjell & Company]

Vissa dagar måste tas till för att städa upp påbörjat inte avslutat. Idag får bli en sådan dag.

Idag är det pappershögar som ska åtgärdas och bort. Kanske beror högarna på att mitt ostrukturerade jag tar överhand..

Sitter med kaffet och funderar på hur känslan vore om jag tog lite varje dag och inte samlade till ett och samma tillfälle.. Kanske, kanske skulle testa en gång för alla..

Hur som njuter jag i stunden av värmen från golven. Och det mina vänner tillhör inte vanligheten! Tofflor på, året om annars för att inte frysa.

Min mormor sa alltid att höll man huvudet och fötterna varma slapp man frysa. Jag är idag helt bestämd över ordens sanning och att de håller även idag! Med tofflor på kan jag gå i kortärmat inomhus så här års.

Men för att få till ännu mer behaglig värme har jag letat teknik. En grå liten dosa öser nu värmande luft ut i rummet, för att skapa mer värme. Behagligt gott och varmt ni vet. Svag i ljudnivån, men kraftfull i sitt varma utblås vid max läge. Och ja, den har alltså olika lägen.

Min nya värmare hittar du HÄR. Det humana priset fick mig att investera i två stycken. Ett till det svala sovrummet i Norrläge också.

Värmare och annan bra teknik beställer jag gärna från Kjell & Company

Varmt och gott inomhusklimat med dessa små manicker . Nästan så jag inte förstår kraften från dem. Men jag känner värmen iallafall. Och det är huvudsaken!

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: