Stegar i naturens konstverk

Jag. känner av mörkrets intrång så här års. Hösten är här och mörkret gör dagarna kortare. Tror jag skulle kunna bädda ner mig och njuta av inomhus dagarna i ända..

Någon mer som känner så?

Hur som vet jag hur väl och bra det där med daglig powerwalk påverkar mitt mindset. Det gäller året om.

Och fast att det nästan skymmer om dagarna innan jag har jobbat klart så påminner jag mig aktivt och bestämt att få till stegandet utomhus. Vet ju så väl att övertalandet ger mig bättre resultat än utan stegandet

Den tidiga skymningen i sig själv gör inte sitt till för att jag ska längta ut. Däremot höstens färger. Det är nästan som gator och mark är som ett konstgräs att skåda. Egentligen fantastiskt att låta färg och form passera och fylla mig samtidigt som jag stegar mig runt på samma gamla gator.

Och visst sjutton är det mysigare att komma tillbaks in välfylld av steg och ett vackert färglandskap. Eller hur?

Det där att styra och övertala sig själv och inte bara följa den gamla invanda kanske ibland ärvda tanken kan göra mycket gott. Som att hitta en utfart ur rondellen och en nyckel till att må bra.

När halsarna runt om svullnar och penicillinkurarna skrivs ut är stegandet viktigare än någonsin för denna mamman. Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: