Möten rör om & historiskt står för dörren

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Hudoteket)

Nya möten, ny fakta, ny kunskap oj vad det påverkar mig. Hjärnan går på högvarv. Som den går mot att bli överhettad.

Almanackans innehåll är bra som högkänslig att ta ansvar över. För alla andra också för den delen. Det verkar bättre att ha valt själv än att låta omständigheterna styra. Som jämnvikt till möten kan egentid bokas upp. Gärna med lugn. Sen vad det innehållet är för var och en är nog lika olika som vi människor .

Nya intryck kan ge nya perspektiv. Tänk att det kan finnas utveckling i allt. Även i det som är mindre lätt att ta sig igenom. Styrkan ligger ändå i accepterandet, agerandet och sen att hitta ny kurs.

Till möten behövs jämnvikt av lugn för att sortera. Tänk så många år som jag missade det och bara körde på. Som en robot. Glad att jag ser ansvaret och ställer in och om efter min personlighet numera. En självklar rättighet, eller hur?

Faktum är att det är bara jag som kan ge mig den rättigheten. Precis som du har makten att ge dig den. Omgivningens förståelse eller oförståelse ligger hos dem.

Skönt att hitta krämer i hudvårds djungeln som gör det lilla extra. Att stärka hals och dekolletage, inget jag tänkte direkt på i ungdomens dagar. Men numera, oj vad jag gillar krämer som känns lyxiga mot huden på de partierna. Regelbundet användande av Exuviance Toning Neck Cream har gett mig strålande resultat. Känns finfint!

Finfina erbjudanden och mer om Exuviance produkter finns hos Hudoteket. Och varför inte också läsa in dig på deras fantastiska kundklubb?! Hudotekets sortiment hittar du HÄR

Kan vi vara påväg mot en kvinnlig statsminister? Oavsett vilken partitillhörighet vi har kommer detta bli ett historiskt kraftfullt ögonblick. Helt i linje med jämlikhets-tänket!

Det finns kvinnlig styrka i mycket och mer. I mer än vi vet och tror idag! Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: