Pulsen på mig i intervju när första Arkana känns finfin!

Öppna frågor ett gudomligt verktyg för lika väl sig själv som andra. Vad? Var? Vem? Vilken? När? Frågor som det inte funkar att svara Ja eller Nej på. Och det finns alltid mer eller mindre kraftfulla sådana. Och tänk det finns alltid fler frågor..

Öppna frågor ger information, bekräftar och ser någon. Bra för den egna kunskapen– Om ni bara visste hur mycket det finns att lära av en annan människa! Var lite försiktig med varför dock. I kombination med tonläge och känsligt ämne kan det bli som ett påhopp.

I mitt daglig arbete är öppna frågor ett verktyg och en stor resurs som ger resultat. Även i dialog med mig själv i mina dagliga reflektioner är det också öppna frågor som ger mig själv information om vad jag vill, vad jag kan och vart jag är på väg. De ger en slags stärkelse av vad magkänslan säger istället för informationen av vad alla andra säger.

Hela livet är också fullt av val. Stora som små. Ofta är varken det ena eller andra valet rätt eller fel . Bra tanke när någon annans val tycks fel i ens egna ögon..!

Först ut med helt ny bilmodell. Jag! Hur blev det så? Ha ha tja, den där magkänslan har varit en god vägvisare även i detta valet men också så klart all service och gedigna kunskap hos Bil Nilsson i Alingsås.

Mer kan ni läsa när Bil Nilsson själva tog pulsen på mig: HÄR

Renault Arkana är alltså mitt val av bil numera. Nämen alltså ni vilken bil! En slags SUV som gör att jag kommer upp en bit från marken och ändå är den riktigt sportig i sin design

Kan också tipsa om det riktigt stora bagageutrymmen som gör att kombibilar knappt behövs ha ha.

Arkana ligger också mjukt och skön på vägen. Och tja, att vara först ut med en helt ny bil modell – det ni! Så kul!!

Olika val som piggar upp höstmörkret och vindarna dom viner rejält idag. Med öppna frågor blir det enklare att hitta fler och rätt bland alla goda val. Du i dina och jag i mina.

BilNilssons blogg hittar du HÄR. Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: