När allting är övergående en sista helg i juli vad väljer du då?

Allting är övergående. Även den fina soliga fredagen är, när kvällningen kommer på väg att bli över och förbi. Imorgon är en annan dag. Välbekant och inget nytt eller hur?

Men ändå när vi står där i denna soliga fina fredagen. Antingen vi känner oss som ett i ett sammanhang bland andra eller vi är ensamma och bär känslan av utanförskap… Allting är övergående!

Den som i affären möte dig med kylig blick och överlägsenhet, är i nästa steg förbi och övergående.

Den som ger sig rätten att förminska dig, vara dig överlägsen och hos dig skapa känslan av underlägsenhet. Allting är övergående.

Inland är det bra om vi själva medvetet och väl väljer att själva stega oss bort från det/dem som inte gynnar vår högsta livspotential. Ni vet en del människor förstår inte bättre än att de tror på att sitt egna liv och livskarta är det ända rätt. Så trots att de vet att alla är unika som jobbar de inte vidare på att låta bli att döma andras val och leverne utifrån att deras egna karta är den ENDA RÄTTA! Ett litet steg bort kan i början kännas som ett näst intill jättekliv. Men sakta, sakta kan det steget ge start för fler i samma riktning och att allt är övergående. Alltså även möten med de människor som låter bli att se och stärka din unikhet som människa.

Upp till 25% rabatt på dofter hos NordicFeel SE tom 8 augusti- kolla HÄR

Men också de stunder fyllda av boost av din själ och för dina val . Även de stunderna är övergående. Glöm inte det! Även om de stunderna kan vara få, korta, ja näst intill obefintliga för en del av oss så är de nog så viktiga. Se till att spara dem i din inre bägare för att kunna lyftas fram när de behövs en stärkande kraft.

Annelie Eng  i Rayban solglasögon
En känsla är också övergående. Med medvetna val kan vi vara i den längre eller kortare stunder

Fredag och solen skiner. Sista helgen i juli 2022. Som sommaren är också övergående. Bra att ha i åtanken när vi går i fällan och tror att det ” perfekta” instagramlivets bilder” är en verklighet.

MEDS breda sortiment hittar du genom att klicka på billden😊

By the way, även njutningen av solskenet här ifrån en parkbänk är övergående .

Allting är övergående!

Take care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: