Att hitta ut med nya steg ur det som tar min energi, istället för att stå still & stampa.

Ibland blir jag tung i huvudet. Nästan som om det skulle vilja sprängas. Fast ändå inte. Det är som en om huvudet är som en gryta utan tillförsel av ny energi. Jag liksom harvar runt bland det jag har runt omkring mig utan att söka mig till nytt som ger påfyllning. Svårt att förklara men för att en fågel ska kunna flyga så behövs ny luft under vingarna. Hänger ni med hur jag menar?

Men hur fyller man på sin energibägare väl om man inte hittar nytt inspirerande som leder till nya val och handlingar.

Annelie Eng i sommarklänning och RAYBAN solglasögon
Att hitta ut med nya steg från det som tar vår energi

Tja, påfyllning kan man inte lägga i händerna på någon annan. Inte heller att man blir låg av något eller några som tar ens energi. Energipåfyllning står man själv för. Det är ett ansvar. Ett livsansvar att ta det. Insikt och medvetna val kan vara bra. Vad tar min energi? Vad ger mig energi? Och ni förstår säkerligen åt vilket håll stegen bör tas!

Så om de gamla invanda stegen inte längre ger påfyllning då är det detta, att sakta men säkert styra utforskande steg mot ny marker. Till vilka? Tja det är just det. Här kommer modet in. Vad som ger och vad som tar vet man inte förrän man har prövat. Och ibland vet nu, ” prövar vi samma stigar alldeles för länge!

Audisol Rengöring för öronen
Ett nytt och tidigare för mig obeprövat verktyg

Att våga vara modig och trampa nya stigar. En del kommer ge energi och en del kommer ta vår energi precis som de gamla invanda. Men ändå för varje steg på ny mark finns möjligheten till påfyllning som vi inte visste fanns!

Jag har haft någon slags förträngning i mitt öra en tid. Något slags molande och igentäppt. Förmodad vaxpropp. Revaxör och sköljning av örat. Sen långt tillbaks finns det i badrumsskåpet för just dessa problem. Men den där sköljningen med gummiblåsan. Alltså gudars skymning så obehagligt. Jag blir nästan öm i öronen efteråt. Hur som har detta varit störande och tagit min energi. Jag har liksom inte hittat ur det. Tills i förrgår då jag ÄNTLIGEN lät min energi stega mig till apoteket. En för mig helt ny produkt utan efterföljande inhandlades . Och banne mig att örat känns bättre så här ett par dagar efter första användandet.
Att stå still och stampa i samma gamla spår ger, oavsett vad gäller, inga nya resultat . Först med nytt stegande kan vi få detta.

Audisol rengöring för öronen
Tro och hopp nu på denna produkt!

Tacksam för energi & mod till stegande i rätt riktning! Mer energi till sådana steg, Tack!

Take Care! Kram A.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: