När banken ger vuxenpoäng

Det finns vissa saker som jag kan skjuta på in i sista sista minuten för att sen efter jag fått till dem vara så nöjd. Som om taket lyft, jag har vunnit en miljon och är 19 kg lättare. Visst är det märkligt?

Bankbesök . Jag säger bara det, bankbesök. Ordning och reda pengar på fredag . Och ändå.. när ett bankbesök blir för långt och fyrkantigt,då zoomar jag ut. Som om hjärnan bara kan ta emot till en viss gräns av sådan information..

Men känslan när det är gjort och punkterna avbockade. Ja då räknar jag med glädje in vuxenpoängen, fortfarande.

Kanske märkligt vid min ålder, men att höja sig själv för att man klarar av det som är jobbigt, ska inte stoppas pga ålder. Eller hur?

En och en halv månad kvar på 2021. Tänker att man ser den sista sträckan av året på olika sätt som anställd respektive företagare.

Bankbesök gjort & fokus årsplan ligger kvar. Känner mig påfylld i rollen som företagskvinna. Kanske också av mitt nya halsband. Mer info det på min instagram HÄR

Nu några timmars sömn innan en ny dag med fokus på deadlines . Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: