När löven faller

[Innehåller reklam via annonslänkar för Albrekts Guld & Bodystore SE] ——————————————————

Har ni tänkt på att det enkla det lilla, kan ge det mest kraftfulla ruset, styrkan modet & powern?

Perfektion – denna strävan efter perfektion. Prestera perfekt, vara perfekt. Och vad är då perfekt?

Många gånger försöker vi visa upp det som vi tror är av vikt för andra istället för att bara vara den person vi är.

Den finns alltid människor som vill ändra på andra eller de beslut som andra fattar. Det finns alltid människor som ser sin världskarta som den ända rätta och gärna vill styra in så att den är den enda rätta för alla andra också . Fast att storheten ligger i att se mångfalden av världskartor som lika rätt. Eller hur?

Ingen är fullkomlig och ingen är ofullkomlig. I det ligger också att någon annans väg, beslut och världskarta är precis lika viktig som någon ann.

Hela min släkt är fylld av husälskande personer. Förutom jag då- som ÄÄÄÄÄÄLSKAR att bo i lägenhet. Spelar nog ingen roll hur många gånger jag talat min kärlek till lägenhetsboende. Det är som jag innerst inne borde sträva efter hus, som om lägenhet är lite av ett misslyckande.

I min världskarta är det inte det. Att bo i lägenhet är tryggt med grannar runt om. Inga mer måsten än vad jag klarar av. Lagom med underhåll. Lägenhet är lyxboende för mig!

Att lugnan ro kunna sitta en hel höstlördag iklädd pyamas med kaffe och datorn på balkongen utan förpliktelser . Det gillar min världskarta. Inga löv som ska krattas inget gräs som ska klippas osv

I lugnan ro njuter jag också väl och på riktigt på min balkong när höstlöven faller nedanför . Och nej, jag har aldrig haft något huslängtan.

Jag tror vi alla behöver stanna till och tänka till på vilka vi är så vi inte går i fällan och lever efter hur vi tror andra vill att vi ska vara och leva. Och inte heller bedömer andra som felande som inte följer vår världskarta.

Ett hus med en hela massa måsten vore helt galet för. Även om det är rätt för andra.

Ibland behövs en stilla stund i alla enkelhet. Höstlöven faller och himlen är blå. Inandning av det enkla av det ger en slags kraft mod och styrka till att fortsätta stega min steg efter det jag känner är rätt.

Tror ni förresten att det var sista utesittardagarna i helgen?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: