Mode för en tja, vad vet jag

Det var mörkt i morse när jag började arbeta och det var mörkt nu ikväll kväll när jag jag stängde ner datorn, färdigjobbad för idag. Vet inte om jag någonsin vänjer mig vid mörkret..

Alltså jag gillar det där att tända ljus och att mysa till det inomhus. Men sen, det andra, att känna sig trött dygnet runt för att allt man ser är mörker..

Jag tillhör dem som med automatik blir tröttare fort höstlöven faller. Gäspar dygnet runt. Inte så att jag kan somna tidigt vi klockan 21 för det. Jag går mest kring i ett vakuum som om jag väntar på att vakna till liv när vårsolen ger dygnet längre ljustimmar igen. Jag längtar redan !!!!!

Och jo, passar på att jobba mycket så här års. Bra val för att nyttja den mörka tiden.

Idag blev det extra långt arbetspass framför skärmen med telefonen i högsta beredskap. Blev faktiskt ingen powerwalk idag. I omständigheternas träsk var det alldeles för mörkt för stegande när jag slutat arbeta. Och det där med reflexer behöver jag påminna mig själv om.

Att den dagliga walken inte blir av pga mörkret går bort!

Fram med möjligheter istället.

Och nej jag piggar inte upp det mörka utomhus i mina svarta kläder. Frågan är vad ni tycker om grönrandiga knästrumpor utanpå trängsleggings och till det min svarta rock? Tror ni jag skrämde någon i gårdagens sena timme..?

Nu sömn, en tidig dag med nya ”things to do” väntar imorgon. Ler för mig själv och tänker spännande istället för att vara nervös! Bra val!!!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: