När mormors barndomsgator och fynda på loppis attraherar den nya generationen har mycket bra gått i arv

Tänker ni på vilka handlingar era ungar ärver från er. Jag menar i arv går inte bara det som vi vill ska gå i arv. I arv går också allt det andra och sådant som vi ibland inte vill se hos oss själva..

För du är väl inte den som ser dig som mer fullkomlig än någon annan och på det vises inte skulle ha några sämre handlingar eller sidor.. eller ?

Secondhandfynd av barn som bygger bo
Perfekta bygga bo prylar och bästa loppisfynd!

Tänker att jag i så fall tar upp dig på vägbanan igen genom att påminna dig om: DET FINNS INGEN FULLKOMLIG ELLER OFULLKOMLIG INOM MÄNSKLIGHETEN!

Loppisfynd av Annelie Eng vita ljusstakar mässingsljuslykta vitt porslinsfat
Mina loppisfynd


Mormorsarvet gener lever vidare genom Hållbarhetstänk, secondhandfynd och en längtan till mormors gator . . Kan vara tiden som är, som med ökade levnadspriser gör att ungarna är mer mottagliga att shoppa på secondhand och loppis samt att ärva från mig varandra och kompisar. Och på mormorsgator i stan har det alltid ordats om med känsla och godhet!

Nytta för plånboken och för miljön och jag känner mig nöjd över att fått in ungarna på detta tänk. Oavsett tid som är eller pengar i plånboken
Tänk så många fina fynd det finns att göra på loppis!

Secondhandshopping
Shoppingtime

Tipsar varmt om att besöka loppis innan köp av nyproduktion!

Tips två blir att ta en stund varje dag och reflektera och medvetengöra sina handlingar. Vill jag att de alla ska gå i arv till ny generation?

Take Care! Kram A.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: