Second hand fyndande i arv till ungdomar och strecken som gör otrohetens man återigen synlig

Var på second hand i går med 2 tonåringar. Tycker det är fint när jag lyckats med att få tillvaratagande av gammalt att gå i arv. Att ha ungar som ser lika mycket värde i begagnade ting som nya.
Kan det också vara så att med det tänket undslipper man att gå i fällan att man skulle bli lyckligare bara man köper husvagn, ett nytt hus etc..?

Gratängformar i glas, second hand fynd
Secondhandfynd

Såklart att jag för stunden dövat både smärta och sorg genom åren med ett och annat spontant nyköp. Om jag blivit lyckligare av det? Nix! Det vi dövar kommer alltid upp till ytan förr eller senare. Att sätta lyckans tro i materiellt är dumt. I längden krävs få mer terapi..

By the way har ni koll på den nya Tik-Tok trenden där otrohet påkoms genom tex steckmarkeringar på flaskor etc. Ha ha så jäklans bra!!

Gratängformar i glas, second hand fynd
Varför köpa nytt?

Ni vet en gång alltid otrogen kommer alltid förr eller senare bli påkommen igen och igen. Sanna mina ord.
Hur som investerade i 2 gratängformar i glas till ungdomarna . Djupa sådana perfekta för middagslagning i ugn. Tacksamma blev de 2 som står med foten på tröskeln in i egna första lyan. Så småningom perfekt läge för mig att också rensa i köksskåpen när det sedan är dags.

Annelie Eng på tur med 2 ungdomar
På tur med ungdomarna

Tipsar om att alltid checka av närmste second hand innan ni tar sikte på andra butiker.. Finns mängder av fynd att göra . Samt att köpen där ofta gynnar välgörenhet hos olikorganisationer. Att förena nytta med nöje.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: