Ny månad, mer ljus, mer kaffe och mer längtan, efter vad?

Så var då långa grå februari över för i år. Funderar på om jag egentligen berörts av längden på månaden och känt känslan av att den varit tråkig? Är det inte mest en sägen..?

Precis som att allt annat i livet blir efter hur vi förhåller oss till det, blir månaderna därefter också. Eller hur?

Annelie Eng i svarta glasögon från synsam
Fortfarande vinterklädd men piggare av dagsljuset!

Kikar tillbaks på januari innan det är dags att stänga dörren till den. Bra med jobbuppdrag för att vara första månaden på året. Och det mina vänner ger en superskön känsla. Att vara igång med fakturering redan i ingång av februari är en bra start i entreprenörslivet!

För övrigt tja, mycket hemmavid med fokus på känslan av att mitt hem är min Borg. En hel del övning, reflekterande & byte av fokus. Lärandetid helt enkelt!

Renoveringsplaner har på riktigt tagit fart i huvudet. Och nej, inte för att stanna där så klart. De ska verklighetsanpassad.
Filmer och serier i massor har plöjts under månaden. Har gett både avkoppling och ett avslappnat läge i soffan.
Spontana middagar på lokal och också spa med övernattning har gett mersmak.
Med detta känner jag mig redo att stänga dörren till januari och ta med påfyllning som dessa ovan in i ny månad.

Sen finns några öppna punkter som behöver ha fokus. Mer vattenintag och fler dagliga pw. Bägge med målbild att vara dagliga och varaktiga! Ska ha dagsljuset som dragningskraft för bägge.

Och nu då, ny månad idag . Välkommen februari! Ingången känns bra med det jag tagit mig för i januari. Kan låta enkelt, vardagligt med det som jag har med mig från januari. Men herre gud, varför skulle det enkla inte kunna ge oss mest?
En gång i tiden fanns en rädsla att missa något om jag inte var med överallt.. Med byte och fokus ligger den stora vinsten att vara i det som är genuint och äkta. Om vi hela tiden seglar efter annat och mer , tja då kan vi nog fälla ben på oss själva. ..

Annelie Eng dricker kaffe i vit favorit mugg utomhus på balkong.
Första kaffet utomhus taget redan i januari!

Med februari ser jag med glädje fram emot mer ljus, dagsljus! Och med ljuset kommer då också kaffe utomhus med solglasen på . Alltså som jag längtar! Tror en hotellövernattning kan vara en bra målbild också som påfyllning. Men också är planen mer luft i almanackan för att få in mer spontana infall och bara vara Bla i böckernas värld!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: