Konstaterar, accepterar och förhåller mig till min egna känsla och det som sker.

Fredagsmorgon i början av februari. Vårkänslan som kom igår av solsken är i den tidiga morgonen idag som bortblåst. Fröken väder har under natten och fortsatt nu under morgontimmarna spelat oss ett spratt. Eller tja, i vår del av landet är det nog mer på riktigt med snö och vinterlandskap så här års än att den egentliga våren ska infinna sig..

Hur som, snön ligger vit på marken när jag tittar ut samtidigt som fler och fler vita flingor dinglar ner från skyn.

Funderar på hur vädret, som jag inte kan påverka, påverkar mig..?

Ni vet i allt som sker så handlar det om att KONSTATERA ACCEPTERA OCH FÖRHÅLLA SIG..

Annelie Eng i vinterjacka från 8848 attitude njuter av tidig vårsol
Solsken och barmark i går..

Väder som livets andra ämnen- det är vårt egna förhållningssätt som det handlar om. Därmed inte sagt att vi inte får känna något. Att detaljera sin unika helt ok känsla är av vikt för att kunna förhålla sig.
Drömmar så går i kras, förutsättningar som ändras, människor som sviker och byter ut dig och mycket, mycket mer finns som ingredienser i allas vårt liv att förhålla oss till.. Och vi har alltid rätt till vår egna känsla!

Annelie Engs fönstervy med vintervitt snölandskap utanför
Vinterlandskap idag..


Så idag konstaterar jag att vårsolen är som bortblåst idag. Inget jag kan påverka. Jag accepterar istället det vita landskapet och funderar på om lager på lager kläder och promenad kan vara det bästa idag. Låta bilen stå helt enkelt. Detaljerat min känsla till den vita snön. Lugn, sansad med stor tacksamhet att jag har inga måsten som kräver att jag ska ut i tidig morgontimma.
Mitt i vintervitt landskap har jag det väldans bra i alla fall!

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: