Nytt uppdrag i ny arbetsmiljö känns fintfint och gör allt för att fylla på sömnkontot

Blir ni också oroliga och nojjiga när ni står inför nya jobbuppdrag? Som om all självkänsla och självförtroende försvunnit helt ur kroppen och tankarna frågar mig istället arrogant om jag verkligen tror att jag kommer klara av det hela!
Detta till trots att uppdragen kan vara av den art som jag vet att jag kan utan och innantill på mina 5 fingrar. Ändå sviktar jag precis innan start som om jag inte skulle klara det… Den där hjärnan alltså!

Tackar gudarna för ljudspår med guidning för mod styrka kraft under rubriker som just självförtroende och självkänsla.

Annelie Eng lyssnar på guidade ljudspår för bättre självkänsla och självförtroende
Guidade ljudspår- perfa för lugn inombords

Brottningsmatchen med sviktande tankar är över för den här gången och nytt jobbuppdrag har börjats. Kan säga att jag inte hade behövt våndas av onödiga tankar. Allt känns bara bra! Att i god arbetsmiljö få utföra det man är bra på på den tiden som man vara tillgänglig för uppdraget är lyxigt för mig. Mycket lyxigt !
Redan nerbäddad nu för en rejäl påfyllning av sömn! Arbetsdagar med flera uppdrag per dag ligger i pipeline och sömn kommer att behövas. Och igår tog tokiga tankar kommandot under tänkta sömntimmar ..! Så idag efter att ny miljö och ny utbildning har upplevts kan sömnkontot få sitt och tankarna stängas av. Skönt!

Annelie sent klädföretag nytt jobbuppdrag i i långkjol från VILA. Och kavaj från Behrska samt solglasögon från Ray ban
Klädd för nytt uppdrag

Tror bestämt också att hjärnspökens onödiga tankar med sviktande självförtroende minskas av sömn.

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: