Ödmjukt var det här

Man lär så länge man lever heter det så väl. Bra fokus på de orden och vi kan alla utveckla oss väl. Livet ger ingen fullkomlighet för någon. Lära kan vi ALLA göra livet igenom.

Genom extra fokus på ord i olika omgångar kan vi identifiera oss själva. Se hur vi ligger till och hur vi vill utveckla oss med orden som fokus.

Med ödmjukhet tittar vi idag även på tiden. Hur ödmjukt inställda är vi över vår egna och andra tid?

Att stoppa in saker i våran egna tid som gynnar och utvecklar oss väl. Hur bra på en skala 1-10 är du på det? Och därmed kan man studera sig själv under veckans 7 dagar och se vad man stoppar in. Vad kan du stoppa in mer av, mindre av? Vad kan göras annorlunda och bättre?

https://secure.adtraction.com/partner/creatives.htm?atid=2&apid=1241227581&sid=1171151391&mid=1

På så sätt utvecklar vi oss till att vara ödmjukt inställda till vår egna tid. Att ta sig ifrån kidnappning av den egna tiden ifrån det som tar vår tid som vi inte får ut något av eller som inte leder oss framåt dit vi vill. Bort från människor mer nyttjar din tid än har fokus på att stå bakom din välgång.

Var ödmjukhet till din egna tid. Den är ingen annans!

Ödmjukhet kan också användas för andras tid. Ta ingen annans tid för given. Vill du ta någon annans tid i anspråk så fråga med stor ödmjukhet om du får nyttja den.

Ödmjukt är nu dagen min. Jag ska med stor ödmjukhet plocka ut 6 punkter som är viktigare än några andra att fylla dagen med. Och därmed blir ödmjukheten ökad i min tid. Känns som viktig på riktigt. Även för dig?

Take Care! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: