Ögonkontakt med svart touch

(Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Parfym.se )

Sen tisdag kväll och dagen har passerat med rasande fart. Märkligt det där när känslan är som om vissa dagar går fortare än andra. Tiden är ju ändå densamma..

Reflektion över dagen och jag är nöjd med mitt dagsverke i sin helhet . Lika väl som jag styrt upp punkter som jag släpat med, så la jag mig också tillrätta en stund på soffan och vilade middag mellan arbetspassen. Mer och mer förstår jag vikten av att lyssna till kroppen & hämta hem när annat har dränerat!

Har alltid trivs i det svarta. Fuskar och fyller i ögonbryn & fransar numera. För ja, de ljusnar med åren..

Testar produkter & penslar av olika karaktär allt som . Har inte hittat någon direkt favorit ännu. Vet iallafall att det ska vara svart och inte brun/svart. Bra det där att fylla fransarna med färg som sitter nån månad eller två. För att sen fylla i med något efter hand med penna.. samt att handla dem på en och samma sida.

Senaste tillskotten för svart inramning runt ögonen beställde jag enkelt hem från Parfym.se

Jag tror bestämt att svart är för mig som guld är för andra. Likaväl i homestyling som i klädstil och som här inramning runt ögonen. En touch av svart funkar överallt!

Genom ögonkontakt med svart inramning känns bekvämt säkert & snyggt. Stadigt och sim att vara hemma. Kanske öppnar jag upp mer mot annat också med säkrare blick?

Med en TOUCH av svart hittar jag alltid tillbaks och rätt!

Produkterna för mörkare ögonbryn & fransar hittar du hos Parfym.se breda sortiment HÄR

Take Care ! Kram A.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: