Förändrar med styrka kraft och mod som driv

Jag tror att jag har testat alla tänkbara sätt att starta mina dagar med. Sova länge och gå upp i sista minuten. Haft alarmet på ringning i ottan och gett mig ut i morgondiset på en powerwalk med längtan efter kaffe som drivkraft & ibland t.o.m. blivit stressad av farten. Med andra ord är det bra att vara en sökare, ( höjer mig själv), som vågar testa och betar av. För att sen förändra så att det som var, som passade då, passar bäst i nutid.

Alarmet på ringning tidigt vardag som helgdag, är min melodi. Jag snoozar ett par gånger och går sedan upp och trycker på kaffebryggare. Så här års när mörkret kyla faller tänder jag också upp med ljuslyktor. Med Nyhetsmorgon i bakgrunden blir sedan den sittande stunden lugn med njutning av kaffet.

Just dessa minutrarna, för ja det är ingen långsittning det handlar om, ger sen en gratisskjuts för resten av dagen.

Hur startar du dina mornar?

Jag tror att alla behöver en skjuts av gott med sig in i nya dagar. En stunds stärkelse som gör styrka kraft och mod påfyllda till vad livet sen gör med vår dagar.

Take Care! Kram A.

2 svar på ”Förändrar med styrka kraft och mod som driv

  1. Starta morgonen med att gå upp halv 7, sen sätter jag igång datorn . Fixar kaffe och frukost för mig och sambon, sen ut med hundarna för att avsluta morgonen med en mugg kaffe till. Sen är det jobb/skola som står på schemat .

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: